Think pink


Vandaag ga ik het hebben over de enige echte zomer musthave: de zonnebril. Persoonlijk kan ik écht niet zonder. En bovendien: niemand wordt blij van dat continu moeten knijpen door het felle zonlicht. Hij kan dus absoluut niet ontbreken in je koffer op weg naar je paradijselijke bestemming! Mijn favorietje tot nu toe was mijn brilletje van Ace & Tate. MAAR.. A&T, eat your heart out. Want de montuurtjes van Polette Eyewear zijn minstens zo fijn. En het zijn er veel, HEEL veel! Je kunt kiezen uit maar liefst honderden designmonturen, waarbij je de gewone brilmonturen zelfs kunt omtoveren tot zonnebrillen door ze te customizen!! De keuze is reuze en ik zeg je nu alvast; je wil ze allemaal! Je kunt kiezen in verschillende stijlen, namelijk: trendy, vintage, metaal, hout.. dus er is zeker weten voor ieder wat wils.

Polette is een internationale online opticien. Oorspronkelijk komt het uit Frankrijk en daar zijn ze inmiddels uitgegroeid tot marktleider. Wat zo fijn en vernieuwend is, is dat Polette brillen met een hoge kwaliteit aanbiedt tegen een lage prijs - en dat horen we natuurlijk altijd graag. Ze kunnen dit realiseren doordat ze geen gebruik maken van groothandelaars en/of importeurs. Je bestelde bril komt rechtstreeks vanuit de werkplaats naar je huis toe vervoerd!

Hoewel ik wel een week heb getwijfeld welk montuur ik nou het mooist vond, is mijn persoonlijke favoriet tot nu toe: Notting Hill Pink, mede doordat hij roze is. En dat is natuurlijk - mocht je het nog niet weten - mijn all time favourite colour. Daarbij heeft de bril een vintage uitstraling en maakt het élke outfit speciaal. Kijk snel op de website om jouw favorietje van de zomer te vinden, zodat ook jij op en top fashionable op vakantie kan!

Have a lovely summer!

Liefs,

Milou

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Today I'm going to talk about the one and only summer musthave: sunglasses. Personally, I can't live without them. And above all: really nobody can't stand it to squeeze their eyes because of the sunlight. So sunglasses cannot be missed when you're going on a vacation. Until now my all time favourite glasses, where the ones from Ace & Tate. BUT.. A&T, eat your heart out. Because the frames from Polette Eyewear are as nice as theirs. You can choose between hundreds of designs and you can even customise a normal frame into sunglasses! There is so much choice and I can tell you; you want them all! You can choose between different styles: trendy, vintage, metal, wood.. so there is more than enough variation!

Polette is an international online opticien. It's originally from France and over there, they are market leader in the country. A pro for Polette glasses is, that their glasses are from good quality and you can buy them for a small price. They can do this, because they don't use wholesalers nor importers. Your glasses come right from the factory.

Although I doubted a week or so to decide which glasses I liked the most, my favourite until now is: Notting Hill Pink. Partly because pink is my all time favourite colour, but it also has a vintage-look and that makes every outfit special! Check out their website to choose your favourite, so that you can take a fashionable item with you on your travel journey!

Have a lovely summer!

With love,

Milou


RECENT POSTS

FOLLOW

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

©2017 by Milou Tjioe.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now